Home PageaeroSchwankHibridna tehnologija za rekuperaciju toplotetetraSchwank hibridni sistem

tetraSchwank hibridni sistem

Koristi “slobodnu” vruću vatru i smanjuje povrat

tetraSchwank – tehnologija kondenzacije za sisteme industrijskog grejanja

TetraSchwank kombinuje rekuperaciju toplote, tehnologiju kondenzacije, efikasne Schwank grejače za cevi i inteligentni sistem upravljanja za stvaranje sistema grejanja sa energetskom efikasnošću do 110%. TetraSchwank oporavlja energiju koja je izgubljena od dimnih gasova i direktno ga vraća u prostor koji se zagreva.

Postoje četiri [otuda: tetra] dobri razlozi zbog kojih će novi sistem za oporavak toplote od strane Schwank-a brzo isplatiti, a takođe će smanjiti operativne troškove. Ciljevi inženjera Schwank-a bili su: Kreiranje jeftinog sistema za rekuperaciju toplote koji je u stanju da eksploatiše toplotu dimnih gasova bez korišćenja bilo kakvog srednjeg kapaciteta za skladištenje toplote ili medija.

Funkcionisanje:

Uključujući inteligentnu kontrolu toplote, tetraSchwank radi u kombinaciji sa Schvank-ovim energetski efikasnim cevnim grejačima, čineći sastavni dio tragova dimnih gasova. TetraSchwank nudi jeftin sistem za rekuperaciju toplote koji može da iskoristi toplinu dimnih gasova bez potrebe za internim kapacitetom za skladištenje toplote ili medijumom.

  • Sa priključenim opterećenjem od maksimalnih 40kv, tetraSchwank oslobađa toplotnu energiju od emisije dimnih gasova kroz proces protoka struje pomoću ventilatora.
  • Oporavljena toplota se odmah vraća u zgradu.
  • Idealan za zgrade srednje veličine i niske visine, sofisticirani sistem za kontrolu i kontrolu grejanja može postići povećanje grejanja do 110%.

TetraSchwank je rešenje br. 1 za grejanje u smislu smanjenja operativnih troškova – idealno za zgrade sa niskom i srednjom visinom.

Vaše prednosti na prvi pogled:

  • Korišćenje “slobodne” otpadne toplote
  • Korišćenje tehnologije kondenzacije
  • Značajno povećanje grijanja do 110% [Hi]
  • Brza povratna cena
  • Direktna toplota bez posrednog skladištenja

Dodata vrednost: tetraSchwank povećava izlaz radijacionog grejača cevi do 110% efikasnosti zbog svoje tehnologije kondenzacije.