Home PagePločasti grejači – svetlozračeći gasni grejači

Pločasti grejači – svetlozračeći gasni grejači

Inovativno, ekonomično, brzo i tiho rešenje za grejanje u proizvodnim pogonima

Fabrike su poznate po svojoj reputaciji što su jedna od najtežih oblasti za zagrevanje. Sa otvaranjem i zatvaranjem vrata zatvarača, kontinualno punjenje zaliha i veliki otvoreni razmak, grejanje ovih radnih prostora na energetski efikasan način može biti zastrašujući zadatak.

Grejni uređaji Schwank-a na pločama nude infracrveno rešenje za grejanje za velike, otvorene prostore. Ova efikasnost infracrvenih grejača omogućava brzo zagrevanje bez potrebe za prethodnim zagrevanjem. To znači da se ovi grejači mogu postaviti na bilo koji dio vašeg tvorničkog poda i obezbediti brzo i efikasno zagrevanje kada je potrebno. Osim toga, naši sistemi za grejanje na plakama ne zahtevaju održavanje i održavanje efikasnih troškova rada kako bi osigurali da ćete dobiti najviše vrednosti iz našeg proizvoda.

Jezgro ploče [visokog intenziteta / svetlosti] infracrvenog grejača je jedinstvena keramička pločica  koju je izumeo naš osnivač Gunther Schvank. Stepen efikasnosti infracrvene grejalice je izuzetan, pri čemu se energija stvara iz mešavine gas-vazduh kroz čisto sagorevanje na 3.600 otvora po pločici. Površina keramičkih pločica za grejanje će se time zagrejati do 950 ° C, usijati i oslobađati infracrveno zračenje. Reflektori odbijaju i usmeravaju infracrveno zračenje nadole, grejanje okupiranog nivoa do željene komforne temperature.

Schwank ploča [svetleći] grejači se koriste za grejanje fabrika, skladišta, distributivnih centara, radionica, servisne garaže, avijarne hangare, sportske objekte i crkve. Nadalje, specijalni infracrveni modeli su dostupni za niz aplikacija za grejanje od otvorenih terasa do fudbalskih stadiona.

Schwank je razvio ploče [svetleće] grejače u 3 klase energetske efikasnosti:

Prednosti ploče Schwank [svetlećih] infracrvenih grejača:

  • Izuzetno velika energetska efikasnost i ekonomičnost, niski CO2 i NOk
  • Jedinstvena i udobna topla toplota
  • Švajcarska efikasnost infracrvenih grejača karakteriše veoma kratka vremena zagrevanja
  • Dugogodišnji ciklus i visok komfor
  • Grejanje delimičnih područja sa diferencijalnim temperaturama moguće
  • Nema prašine koja se vrti ili ubacuje sa infracrvenim grejačima Schwank
  • Praktično bešumno
  • Jednostavna instalacija koja štedi prostor
  • Kvalitet “Made in Germany”

Svetlozračeći gasni grejači – Proizvodi

 

supraSchwank [premium]

supraSchwank [premium]

primoSchwank [standard]

primoSchwank [standard]

 

ecoSchwank [basic]

ecoSchwank [basic]