Home PageSchwankcontrol touch

SchwankControl Touch

Transparentne informacije o vašem sistemu grejanja

Moderni sistemi grejanja od Schwank-a pružaju mogućnost sakupljanja i analiziranja širokog spektra informacija o njihovom statusu, njihovom učinku ili njihovoj trenutnoj potrošnji. Ovi podaci su od velikog značaja kada je riječ o efikasnom zagrevanju.

Da bi inteligentno koristili ove prikupljene podatke, inženjeri Schwank-a su razvili sistem kontrole, koji spaja i analizira sve informacije u realnom vremenu i prikazuje ih na transparentan i intuitivan način.

Za održivo održavanje efikasnog rada vašeg sistema grejanja, održavanje igra važnu ulogu. Ovde SchwankControl nudi i veliku prednost: zahvaljujući svojoj BUS konekciji sa svakim grejačem u vašem objektu, SchvankControl odmah pokazuje kada nešto nije u redu. Time se mogu smanjiti padovi vremena.

Pored ModBUS interfejsa

SchwankControl dodatno nudi internet vezu. To vam daje šansu da globalno pristupite vašem sistemu grijanja. Na taj način možete fleksibilno reagovati na nove okolnosti i prilagoditi podešavanja vašeg sistema grejanja – čak i bez prisustva na lokaciji. Ovo čini SchwankControl idealnim sistemom kontrole, ne samo za objekte, već i za dobavljače energije.