Home PageSchwank bim models

Schwank BIM Models

Šta je BIM?

Building Information Modeling [BIM] menja kako se zgrade, infrastruktura i uslužni programi planiraju, projektuju, grade i upravljaju. BIM je proces koji uključuje stvaranje i korišćenje inteligentnog 3D modela za informisanje i komunikaciju sa projektnim odlukama. BIM olakšava postizanje projektnih i poslovnih ciljeva.

Revit za projektovanje i izgradnju zgrada

Revit® softver * je specijalno izgrađen za izgradnju informacionog modeliranja [BIM], osnažujući profesionalne dizajne i stručnjake za izradu ideja od koncepta do izgradnje sa koordiniranim i doslednim modelskim pristupom. Revit je jedinstvena aplikacija koja uključuje funkcije arhitektonskog dizajna, MEP-a i građevinskog inženjeringa i izgradnje.

* Autodesk Revit softver je dostupan samo kao deo Autodesk Building Design Suite 2014 Premium i Ultimate izdanja.

Schwank Revit modeli dostupni za preuzimanje!

Šta su modeli Revit?

Revit modeli su 3D modeli koji ne sadrže samo fizički prikaz opreme, već uključuju i sve relevantne informacije koje su potrebne za ugradnju ove opreme u modele za informacije o zgradama [BIM]. Dizajner može staviti fizičku zastupljenost u svoj model zgrade, a informacije povezane sa tim modelom će automatski pomoći u potpunosti raspoređivanja i utvrditi uslove. Modeli uključuju karakteristike za arhitektonski dizajn, MEP i konstrukcijski dizajn i konstrukciju.

Napredna tehnologija i dizajn naših Schwank grejača sada su predstavljeni u Revit modelima za profesionalce u ovim oblastima. Slobodno možete preuzeti modele Schwank Revit ispod kako biste ih uključili u dizajn vašeg objekta!